Werkwijze & tarieven

Wil jij ook onbezorgd leven zonder PDS klachten? Weten wat je triggers zijn, het probleem bij de oorzaak aanpakken en tot een échte oplossing komen, met blijvend resultaat? In mijn 1:1 Darmherstel Traject begeleid ik jou een half jaar lang naar een klachtenvrij leven.

Zo ga ik te werk

Mijn motto is: voeding als medicijn. Zowel preventief als bij het verhelpen van klachten. Het aanleren van een gezond voedingspatroon vormt dan ook altijd de basis voor het persoonlijke behandelplan dat ik voor je maak. Ik snap dat je, nu je dit leest, misschien het idee hebt dat je je hele eetpatroon om moet gaan gooien, als je in mijn traject stapt. En dat is ook zo. Maar ook weer niet.

Want als je in één keer alles anders moet doen, dan ga je dat nooit volhouden. Daarom ga je bij mij aan de slag met kleine, simpele aanpassingen. Ik houd daarbij altijd zo veel mogelijk rekening met jouw voedingsschema en voorkeuren. Eigenlijk brengen we jouw huidige maaltijden naar een 2.0 versie. En dat doen we stap voor stap. Er bestaat namelijk geen quick fix om PDS te herstellen. Het is een lifestyle die je jezelf kunt aanleren, maar dan moet je wel weten hoe. Tijdens mijn Darmherstel Traject bouw je langzaam naar een gezonde darmvriendelijke basis toe, waar je je hele leven nog profijt van hebt.

“LET FOOD BE YOUR MEDICINE,  AND MEDICINE BE YOUR FOOD” - HIPPOCRATES

“LET FOOD BE YOUR MEDICINE, AND MEDICINE BE YOUR FOOD” – HIPPOCRATES

Orthomoleculair, holistisch & wetenschappelijk

Als orthomoleculair darmtherapeut en hormoontherapeut onderzoek ik met behulp van uitgebreid laboratoriumonderzoek waar jouw klachten precies door worden veroorzaakt. Op basis van de uitslag pakken we samen de bron aan, zodat jouw lichaam weer in balans komt en de klachten verdwijnen.

Wist je dat ‘ortho’ ‘juist’ betekent en ‘moleculair’ voor ‘moleculen’ of ‘stoffen’ staat? Met orthomoleculaire therapie behandelen we dus jouw klacht (en zorgen we voor het voorkomen van klachten) door de ‘goede stoffen’ in de ‘juiste’ hoeveelheid aan je lichaam te geven. Zo word (én blijf) je van binnenuit gezond! Ik combineer daarbij het holistische en wetenschappelijke en kijk dus altijd verder dan de klacht. Zo ontstaat er een compleet plaatje en kunnen we aan de hand van mijn science-based traject gaan voor duurzaam resultaat.

Het proces van jouw herstel

Ben je klaar voor een leven dat niet meer bepaald wordt door je darmen? Tijdens het Darmherstel Traject begeleid ik je in 6 maanden van klacht naar oplossing.

1: EVEN KENNISMAKEN

Nu je even rond hebt gekeken op mijn website weet je het zeker; je wilt aan de slag met die vervelende buikklachten en bent benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek help ik je op weg met wat tips en bekijken we samen of er een klik is!

2: KICK-OFF

Yes, we zijn een match! Tijdens een persoonlijke kick-off, die plaatsvindt in mijn praktijk, achterhalen we je doelen en bespreken we je klachten. Ter voorbereiding stuur ik je een uitgebreide vragenlijst en je houdt een week lang een voedingsdagboek bij. Zo brengen we samen jouw eetgewoonten, je leefstijl en je spijsvertering in kaart. Natuurlijk is er alle ruimte voor het beantwoorden van je vragen. Ook geef ik je instructies voor het afnemen van het ontlastings- en bloedonderzoek.

3: HET BEHANDELPLAN

Zodra de uitslagen van het laboratorium binnen zijn, hebben we ons tweede consult en ontvang je jouw persoonlijke behandelplan. Daarmee gaan we stapsgewijs jouw klachten aanpakken, zodat je je eindelijk weer gezond en energiek gaat voelen.

4: EEN DARMVRIENDELIJKE BASIS

Alleen onderzoek doen is niet voldoende, daarom besteden we tijdens het hele traject veel aandacht aan jouw huidige voedingspatroon. Ik zorg er daarbij altijd voor dat jouw persoonlijke plan past binnen jouw thuissituatie. Wil je gezin bijvoorbeeld meedoen met jouw nieuwe gezonde gewoontes? Heb je een drukke baan en weinig tijd (of zin) om te koken? Of vind je koken juist heel leuk? En lukt het financieel gezien om gezonder te eten? Ik maak een plan op maat met adviezen die je direct kunt toepassen (én volhouden). Zo krijg je een darmvriendelijke basis waar je de rest van je leven nog plezier van hebt.

5: BIJSTURING & COACHING

Verandering kan best lastig zijn, daarom hebben we gedurende het traject nog 4 keer een online 1:1 consult, waarin we bekijken hoe het met je gaat. Waar nodig sturen we het behandelplan bij. Tijdens het hele proces ben ik bereikbaar voor je via mail en WhatApp. Je hoeft het dus niet alleen te doen! Samen gaan we voor het beste resultaat.

Wat kost het jou?

Voordat je verder scrollt naar mijn tarieven, heb ik een persoonlijke vraag voor je: 


 • Wat kosten je darmklachten jou?
 • Denk je daar weleens over na?
 • Wat kost het je in je relatie?
 • Wat kost het je op je werk?
 • Wat kost het je in je sociale leven?
 • Wat kost het je in de simpele dagelijkse dingen die je graag zou willen doen?

 

En wat is het je waard om daar van af te komen? Om gewoon te kunnen leven, 
zonder altijd rekening te moeten houden met die onvoorspelbare buik? 
Dat zou onbetaalbaar zijn toch? Dit is de investering:

Het Darmherstel Traject

6 MAANDEN 1:1 BEGELEIDING MET DUURZAAM RESULTAAT

 • uitgebreid labonderzoek
 • intake consult (60 min)
 • advies consult (45 min)
 • 4 online vervolgconsulten (25 min)
 • persoonlijk behandelplan 100% afgesteld op jouw situatie
 • darmvriendelijk voedingsadvies
 • 1x neuro4profiel

3 TERMIJNEN VAN €520
 • uitgebreid labonderzoek
 • intake consult (60 min)
 • advies consult (45 min)
 • 4 online vervolgconsulten (25 min)
 • persoonlijk behandelplan 100% afgesteld op jouw situatie
 • darmvriendelijk voedingsadvies
 • 1x neuro4profiel
 • BONUS: 1 extra neuro4profiel na 6 maanden
IN 1X BETALEN €1495
BESPAAR €65

Wat als je vandaag die eerste stap zet?

Wat als je vandaag die eerste stap zet om eindelijk van je darmklachten af te komen?

 • Dan plannen we gelijk een kick-off consult in en krijg je dan direct al praktische tips waar je mee aan de slag kunt
 • 4 weken later heb je jouw persoonlijke behandelplan in handen, 100% afgestemd op jouw situatie, zodat je eindelijk doelgericht kan toewerken naar een klachtenvrij leven
 • Vervolgens hebben we nog 4 keer een online 1:1 call en we blijven contact houden (ook via WhatsApp), want verandering kan soms lastig zijn.
 • 6 maanden later ben je jezelf onwijs dankbaar dat je ervoor bent gegaan, omdat je eindelijk je lijf en je leven weer terug hebt. (Stiekem baal je dat je het niet eerder hebt gedaan 😉 )